Spotdetails

Spotter ShaytonSky
Spotted in Budapest, Hungary
Date 2014-08-30 22:34

Auto details

Topspeed 325 KM/H
Acceleration 0-100 KM/H 3.00 s
Power 605 hp
Torque 540 Nm @ 6000 RPM
Weight 1395 kg

Comments on this spot


  1. Profile pic
    HUNGARY Bali9983  - 2014-08-30 at 23:41

    Hali szépek! Hol ez a garázs?

  2. Profile pic
    HUNGARY ShaytonSky  - 2014-08-31 at 10:10

    Sajnos privát :/

  3. Profile pic
    HUNGARY MARCI  - 2014-08-31 at 13:08

    Neked se kellett volna lemenni, Cartu kérte anno, hogy oda senki...

  4. Profile pic
    ITALY Manzodj  - 2014-08-31 at 13:57

    Ahahahaha jól tetted hogy lementél!

  5. Profile pic
    HUNGARY ShaytonSky  - 2014-08-31 at 19:08

    Tőlem ugyan senki nem kérte. Ellenben azok akik töröltetik a 918 Spyderes képeimet azzal az indokkal hogy "quality" leállhatnának. Más indokot biztos nem találtak, hogy a California T után a második nagy dobásom is töröltessék. Látszik hogy ez Magyarország: sok irigy és önző ember van.

  6. Profile pic
    HUNGARY ENZ0  - 2014-08-31 at 20:06

    Marcinak igaza van, vagy ha már lementek legalább ne töltsétek fel... De a fikázás az megy, fogd már fel végre hogy a California T-s dolog egy rendezvény volt!

  7. Profile pic
    HUNGARY ShaytonSky  - 2014-09-01 at 12:03

    Nagyon rendezvény volt... Olyannyira hogy a néhány tulajon kívül az égvilágon senki se tudott róla. Akkora rendezvény volt hogy a Genfi autószalon vagy a Pebble Beach fasorba se volt hozzá képest. És a 918 Spyder is rendezvény volt mi? Vagy azzal az volt a baj hogy tényleg "spot" volt, nem valami meghívós rendezvényen másik 50 emberrel együtt körbefotózás? Az hogy quality miatt nyomja fel valaki az meg egyenesen a röhej kategória. Még ha egy Carrera 4Sről lenne szó... Miért nem mindjárt track sporként jelenti? :D Irigykedés az megy, nem a fikázás. Egyébként meg erre a spotra visszatérve: ez nyilvános parkolóház, nincs mit magyarázkodni, más is jár lent. A rendszámok sem látszanak, azt sem lehet tudni kié és hol van. Nem a telkén másztam át a tulajnak. Ennyi. Egyeseknek nem jön le mi a spotting lényege.

  8. Profile pic
    HUNGARY ENZ0  - 2014-09-01 at 12:51

    Nekem sem lenne nyugtom ha tudnám, hogy mindenki lemegy az autóimhoz amikor én nem vagyok az országban. Nem véletlenül kérte amit kért.
    Hiába magyarázod nekem hogy nem volt rendezvény, amikor a kezembe fogtam a részletes programlistát, így sikerült 2 helyen is megfogni az autókat... a 918 Spyderes esetet nem láttam, de ha a kép minősége rossz, akkor az Autogespot leveszi hogy tartsák a szintet. Hiába látsz te itthon Zonda Cinquét, ha gagyi a kép, eltűnik.
    Olvasd el az AG szabályzat-t vagy értsd meg a rendszerét. Egyeseknek nem jön le mi a spotting lényege? Kb 2 éve tudok a nevedről, azelőtt hol voltál amikor mi már évek óta lőttük az autókat?...

  9. Profile pic
    HUNGARY ShaytonSky  - 2014-09-01 at 14:38

    De mondd már el hogy mit kért ki és kitől? :D Volt valami nyilvános ország-világon átívelő, híradóba is bekerülő kinyilatkozás hogy oda senki ne menjen le vagy mi? Honnan kéne nekem azt tudnom hogy egy nyilvános parkolóházba nem tehetem be a lábam? Amúgy meg kopnak a Ferkák vagy mi lesz? Nem sunnyogva mentem le, beszéltem a parkolóőrrel, egyébként sem kéne engedély, mivel az nem privát parkoló. És nem lehet tudni hogy azok az autók kiéi, mivel nincs rendszám, egyedi azonsoító stb. Csak a spotterek tudják akik úgyis tudják hogy kié. 918 Spyder nem "gagyi" a kép, egyáltalán nem rossz a minősége, csak nincs meg elölről. Márkás HD kamerát használok, ha már itt tartunk. Egyébként is, ha emlegetted a szabályzatot, benne van példaként hogy a rossz minőséget is tolerálják ha pl. egy Maserati MC12ről van szó, ellentétben egy Porsche 997tel. A 918 melyikhez áll közelebb? :D A proglamlistához nem fűzök semmit, nyilván millió helyen hirdették, országos szenzáció volt mint az aug. 20-i tűzijáték. Tudott is tán róla 10 ember az országban.

  10. Profile pic
    HUNGARY ShaytonSky  - 2014-09-01 at 14:38

    Az utolsó mondatoddal teljesen igazad van, valóban csak 2-2,5 éve tevékenykedem spotterként, régebben nem is találkozhattál a nevemmel. Hát ezért nem voltam "sehol" régebben. Viszont lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban: te a Széchényi téren születtél kamerával a kezedben? Ugye hogy nem. :) Mindent el kell kezdeni egyszer, nyilván te is kezdted valamikor, sőt, sokan lehet épp ma kezdik. Nem értem hol itt a baj. Lehet hogy két éve kezdtem, de nem 2 évig fogom még csinálni, hanem ameddig bírom, mert ez a hobbim. Én is tiszteletben tartom hogy ez a ti hobbitok is, tartsátok ti is tiszteletben hogy másnak is ez. És annak örülhettek hogy én csak pár alkalommal megyek ki évente. Egyébként örülök hogy veled normális hangnemben el lehet beszélgetni, nem úgy mint egyesekkel.

  11. Profile pic
    HUNGARY linz3r_92  - 2014-09-02 at 21:26

    Már elnézést, hogy megkérdezem, de te erre az oldalra vered, hogyha valamit töröltetnek, vagy simán az AG törli, akkor ki kell akadni?
    Ezek a képek szarok, ez tény, mert látszik, lehet, hogy az enyémek se jobbak, de ezek kritikán aluliak, nem tudom, hogy milyen HD mizériát használsz, de hogy az egy használhatatlan szar, az is biztos!
    Persze nincsen mindenkinek pénze több százezres gépre, de azért te is látod, hogy itt milyen képeket töltenek fel emberek, és itt nem csak a magyar részre, hanem ámblokk az egészre gondolok!

    Nem azzal kéne leálljál vitatkozni, aki több éve csinálja ezt, hanem egy kicsit magadba nézni, és nem támadni!
    Ha valaki leírja neked normális hangnemben, hogy nem kéne lejárni, mert azt mondta a tulaj (mert ugye vannak kapcsolatok, ami megint csak az évek alatt forr ki), akkor legalább van annyi bennem, hogy töröltetem a képet, és nem sírok itt, mint egy kislány, mintha ez lenne az interneten az egyetlen autós oldal, ahova feltöltheted a képeidet! ;)

  12. Profile pic
    HUNGARY MARCI  - 2014-09-04 at 06:25

    Łiภż∃®-nek igaza van a minőséggel kapcsolatban. A HD egy formátumot jelent, attól még lehet szar egy kép, hogy nagy. :D 1920×1080 pixelbe bele lehet tenni egy éles, szépen komponált fényileg tökéletes képet és egy elmosott, bemozdult messzi pacát is...
    Indán meg ki szoktuk írni a közérdekű tulaj információkat (több Porsche tulaj is külön kért arctörlést a rendszám mellé pl.), pont azért, hogy mindenki tudja, aki rendszeresen tölt, de nem sokan tartják be közületek...

  13. Profile pic
    HUNGARY Zo HUN  - 2014-09-04 at 14:00

    De mi az, hogy töröltették azzal az indokkal, hogy quality? Ilyen nincs. Max jelentheti valaki, hogy szerinte nem jó a minőség (ahogyan azt is, ha szerinte eseményen készült a fotó). Aztán az Autogespot-os szerkesztők eldöntik a dolgot. Ez nem töröltetés, hisz egyáltalán nem vonja maga után azt, hogy azon nyomban törlik az oldalról a spot-ot. Egyébként pedig jelentéstől függetlenül szelektálják a képeket, csak ez a megnövekedett feltöltésszám miatt több időt vesz igénybe, mint régen, mikor ki se került a spot, ha olyan volt, mert napi 1-2x töltötték fel az oldal kezelői a beküldött képeket. Szóval senki nem töröltette a képedet (maximum jelezte, hogy szerinte rossz a minőség, ha volt ilyen), az Autogespot-osok döntöttek úgy, hogy törlik, mert nem voltak jó minőségűek, ennyi. Felesleges ezen lovagolni!

  14. Profile pic
    HUNGARY Zo HUN  - 2014-09-04 at 14:00

    Cartu pedig valóban jelezte régebben, hogy ne menjünk le a garázsba és ne fotózzunk ott. Oké, ezt te nem tudtad/nem tudtátok. De ilyenkor nem az a helyes reakció, hogy "tőlem ugyan senki nem kérte", hanem az, hogy tényleg, valóban? Nem hallottam még erről, de akkor írok Cartu-nak, megkérdezem tőle. És ha azt mondja, hogy nem szeretné, ha a garázsban készülnének fotók, akkor átgondolod a dolgot, szólsz a barátaidnak is, és rájössz, hogy nem szimplán azért írjuk amit írunk, mert szeretnénk veled kibaszni, vagy hasonló... Gratulálok Manzodj felhaszálónak is az intelligens reakcióért!

  15. Profile pic
    HUNGARY Zo HUN  - 2014-09-04 at 14:00

  16. Profile pic
    HUNGARY ShaytonSky  - 2014-09-04 at 15:52

    Ezentúl az alacsony szívonalú hozzászólásokra nem vagyok hajlandó válaszolni. Linzernek üzenném, hogy a mocskolódásával semmire nem megy, az hogy irigykedik másokra és szarozza mások képeit, akik nem tartoznak a baráti körébe, az őt minősíti, erre kár szót vesztegetni. Tudtommal ez az oldal nem szépségverseny-site hanem SPOTTING oldal, itt nem az élesség meg a beállítottság számít, biztos ha elhúz mellettem egy 918 Spyder forgalomban, akkor majd elkezdek fényerőt állítgatni, zoomot próbálni és hasonlók. Így is csak a hátulját tudtam elkapni, de spot, mert láttam és lefotóztam, aki innentől kezdve egy ekkora fogást ami nem is rossz minőségű törlésre valónak ítél meg egy kimondottan erre való oldalon, annak az IQja egy csecsemőével vetekszik.

  17. Profile pic
    HUNGARY ShaytonSky  - 2014-09-04 at 15:59

    Még Linzer és MARCI kommentjéhez hozzátéve, kicsit unalmas hogy a szűk, magát elitnek gondoló spotterbagázs minden tagja kihangsúlyozza hogy ők bizony már több éve csinálják. És akkor hova legyek? Képzeljétek én is! Alexsmolik vagy Shmee150 meg régebben csinálja mint ti, ez van. Attól még semmivel nem jogosít fel többre. A kapcsolataitokat nem viszitek magatokkal a sírba barátaim. Jó lenne ha az irigykedés meg az acsarkodás helyett inkább spottingolnátok, nem mások fotóit meg tevékenységét fikáznátok, nagyra értékelném. Egyikőtöknek sem tartozom elszámolással az ügyben hogy hova megyek mit csinálok. És utoljára mondom el, hogy a képeken sem a helyszín, sem a rendszámok nem látszanak, ergp lehet bárhol és az autók lehetnek bérkiéi. Azokon kívül akik úgyis tudják senki más nem fogja tudni hogy ezek kié és hol készült. Még a rendszám alapú kereső sem találja meg, nem értem akkor miért kell sírni. Nekem nem szólt senki, de amúgy sem lehet megtiltani hogy egy nyilvános helyen tartózkodjak!

  18. Profile pic
    HUNGARY ENZ0  - 2014-09-04 at 23:31

    Reménytelen vita ez, ilyen hozzáállással.
    Mi volt az első komment? : Bali9983: Hali szépek! Hol ez a garázs?
    Ennyi, nyilván mindenki le akar menni, mert nem semmi látvány.
    A tulajokkal való kapcsolatokról kár is beszélni, ha kérése van kifelé, azt közvetítenünk kell. Így működik egy egység.
    Shmee és Alexismolik videóspottol, és nem itthon.
    Kérlek nyisd meg a Spotokat, nézd meg a képeket és szólj ha gyenge minőségűt találsz. Az adminok végzik rendesen a dolgukat.

    Ami a lényeg! Egy kalap alá vagyunk véve egy átlag tulaj számára. Mert mit lát, egy srácot kamerával a kezébe. Nem akarok kellemetlenséget, lecseszést hallgatni egy tulajtól sem, hogyha valaki hülyeséget csinál. Amikor mi arra törekszünk hogy minden gördülékenyen menjen, tisztes távolságot tartva. Jön a kedvenc mondatod: Sok éve nyomjuk már, mostanában egyre többen lettünk szpottolók amivel nincs baj, teljesen mindegy hogy valaki 8 éve vagy 8 napja csinálja: Tartsa be az íratlan szabályokat és próbáljon meg beilleszkedni egy "közösségbe". Részemről is ennyi, lehet már ezt sem kellett volna megírnom.
    + Manzodj eddig egy szimpatikus gyereknek tűnt, eddig...

  19. Profile pic
    HUNGARY ShaytonSky  - 2014-09-05 at 18:42

    Manzodj ezután is szimpatikus srác, épp itt a baj, rögtön cseszegetitek azt akinek nem ugyanaz a véleménye. Én vele inkább egyetértek. Nyilván sokan le akarnak menni, de én nem szellőztetem ki, sehova nem írtam le hogy ez hol van. Aki tudja, magától tudja, döntse el ő hogy lemegy-e. Én engedélyt kaptam rá hogy lemenjek, nem lesunnyogam, hanem megkérdeztem, csakhogy tisztán lássunk. Ha nem tudtátok volna, én is elsődlegesen videospottolok, azt már régebb órta csinálom, meg lehet keresni youtubon ha érdekel. A fotókat KÖZBEN, ugyanazzal az eszközzel készítem, ezért lehet hogy nem mindig csúcsminőségűek, de egyik sem elfogadhatatlan. Ez nem wallpaper oldal, arra az autogaleria.hut tudom ajánlani. Nem a minőség hanem a spot a lényeg. Ezért háborít fel a 918 vagy a Cali T törlése. A mondandód második részéhez: a tulajok is emberek, nem istenek, épp itt a baj, hogy ti annak nézitek őket. Őket is ugyanúgy megbünteti a rendőr. Ha a fenti gépek tulajdonosának nem tetszik hogy valaki megnézte az autóit, vegyen saját házat a Rózsadombon (nyilván lenne miből), oda nem fog senki benézni az autói után. Ne nyilvános parkolóházban tartsa őket, vagy ha igen ne várja el hogy láthatatlanok maradjanak.

  20. Profile pic
    HUNGARY ENZ0  - 2014-09-05 at 22:05

    Igazad van, mi semmit nem tudunk és amit csinálunk azt is rosszul. Köszönöm a felvilágosítást! Azt hittem ők szuper lények, eddig ezért is beszéltem velük mindig behúzott farokkal. Szerintem is, ülj le egy kávéra a fenti autók tulajdonosával(meg Manzodj barátoddal) és javasoljátok ezt az egyértelmű megoldást neki.
    Kérlek írj egy könyvet a szpottolásról, az első leszek aki megrendelem!

  21. Profile pic
    HUNGARY linz3r_92  - 2014-09-07 at 22:31

    A képeid akkor is szarok, ha ez csak egy spotter oldal! ;)
    Ha csak a Magyarországi spottok között nézelődsz, a képeid minősége talán a 2007-es feltöltéseket súrolja, ismétlem, talán!
    Nem pattogni kell, hanem elgondolkozni kicsit, csak tudod, aki régebb óta csinálja, lehet, hogy tapasztaltabb, ennyi a különbség!

    Ui.: Ha megírtad a könyvet, a második példányt kérném dedikálva! :DD

  22. Profile pic
    HUNGARY Mauro82  - 2015-02-03 at 15:21

    Én is fotóztam már magánlakások előtt kocsikat és csak egyszer kérdezték meg kinek lesznek a képek mondtam hogy saját használatra nem pedig üzleti célra és engedték. Itt csak annyi a különbség hogy kolléga tulaj lakás alatt volt.

  23. Profile pic
    UNITED STATES OF AMERICA Horse-Power  - 2017-11-09 at 13:39

    @ShaytonSky. Hi Greg, I thought your Murcielago combo was spectacular. This combo of modern Ferrari's is just as spectacular. Maybe a notch above because of that Speciale! Well done my friend.

  24. This is not ok

More Ferrari 458 Speciale spots



Related news

Vote now for spot of the day