Spotdetails

Spotter MonsterMarten NETHERLANDS
Spotted in Emmen, Netherlands
Date 2019-04-15 08:50

Kom je zomaar Doc Brown en Marty McFly tegen tijdens het honden uitlaten. Echt een gaaf ding om te zien! En leuk om zomaar tegen te komen vlak bij mijn huis.

Auto details

Topspeed 208 km/u
Acceleration 0-100 km/u 10.50 s
Power 141 pk
Torque 208 Nm @ 2750 tpm
Weight 1288 kg

Comments on this spot


 1. Profile pic
  surfcrx  -  2019-04-15 at 13:39

  Ik zat toch echt alleen in de auto, Marty was er niet bij.. ;)
  Leuk dat je me gespot hebt, ik zag je al staan met de telefoon. :)
  Dit was de eerste rit in het nieuwe jaar waarbij de Delorean ook groot onderhoud heeft gehad.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS MonsterMarten  -  2019-04-15 at 15:25

  @surfcrx Oei betrapt. Misschien maar beter dat het niet de back to the future Delorean is, want stiekem vind ik hem zonder Flux capacitor en die hele mikmak wel iets mooier! En bedankt voor de leuke reactie! Ik hoop dat u er nog vele kilometers in zult rijden komende jaren, zodat ik (en met een beetje geluk mijn vader) de auto nog eens kunnen spotten. Of we wachten op Emmen on Wheels en hopen dat we hem daar weer zien!

 3. Profile pic
  surfcrx  -  2019-04-15 at 15:48

  Helemaal niet erg hoor dat je de standaard Delorean mooier vind dan de BTTF versie. Met jou zijn er heel wat leden van de Delorean club Nl die dat ook vinden, waaronder ondergetekende. De BTTF films zijn een van mijn favorieten en de auto heeft zijn bekendheid er grotendeels aan te danken, mijn auto blijft zoals hij is en wordt niet omgebouwd. Binnen de community is er vaak bedroefdheid als er weer een goed exemplaar wordt omgebouwd. (in de USA kun je alle BTTF spullen met een klik op internet bestellen).
  Is je vader ook Delorean gek? Ik rij er al 8 jaar met plezier in dus daar kunnen nog vele jaren bij. Gek dat je de auto in die 8 jaar nog niet eerder gezien hebt. Ik woon in de Rietlanden..
  Ook zullen er nog meetings volgen dit jaar waar ik van plan ben heen te gaan. Meppel is over 2 weken (cars & coffee Meppel), Odoorn (nieuw na het stoppen met Appelscha), Ruinerwold (maar wel errug druk), Meppen Duitsland (vorig jaar verrassend leuk en gelijk een eis gehoord dit jaar weer te komen), Diever (waar misschien 2 Deloreans zullen zijn), Emmen on Wheels (heb vorig jaar echter van de organisatie gehoord dat de locatie wellicht gewijzigd wordt gezien de drukte vorig jaar. Ze konden de toestroom auto's niet meer kwijt en weken uit naar het Raadhuisplein. Dit jaar wordt het misschien Ermerzand.. ).
  En de club heeft 2 clubdagen. druk druk druk :)
  Dus wellicht tot op een van die dagen en anders stop ik wel even bij het toeren! :)

 4. Profile pic
  NETHERLANDS tdv_photography  -  2019-04-15 at 23:06

  Gave spot! Wel eens zien rijden in Emmen/Rietlanden alleen nog niet op de foto. Hopelijk kom ik hem ergens deze tijd nog een keer tegen om wat foto's te maken! @surfcrx @MonsterMarten

 5. This is not ok

More DeLorean DMC-12 spotsRelated news