Spotdetails

Spotter eldoub
Spotted in Groesbeek, Netherlands
Date 2009-10-13 13:15

helaas ookal met schade, met deze kleur zal dat geen goedkope reparatie zijn :-S

Auto details

Topspeed 275 KM/H
Acceleration 0-100 KM/H 5.40 s
Power 300 hp
Torque 324 Nm @ 4200 RPM
Weight 1393 kg

Comments on this spot


  1. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2009-10-13 at 20:18

    jongen jongen, gisteren al die band met een scheur, vandaag dit kleine deukje, ben je voor verzekeringsexpert aan het leren misschien want die moeten zo'n foto's maken :{
    al was het maar voor de wagen zelf, of voor de eigenaar, als je een spot ziet probeer je hem toch op zijn mooist weer te geven, zonder de mankementjes in de verf te zetten :+
    en btw dit is een gewone metaalkleur, dus zal de herstelling zeker niet duurder zijn dan met een andere kleur :X

  2. Profile pic
    NETHERLANDS eldoub  - 2009-10-13 at 22:10

    natuurlijk wil je de wagen zo mooi mogelijk op de foto zetten. Maar een detail met daarin de schade is ook nooit weg, maakt de wagen juist uniek, hoe zonde ook...

  3. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2009-10-13 at 22:36

    er zijn zoveel dingen die de wagen uniek maken, probeer die dan nog eens op een unieke manier vast te leggen, en dan krijg je een unieke spot.
    Wat zou jij ervan denken als er een site moest bestaan met aangezichtfoto's, ze jou moesten tegenkomen en je zit net met een jeugdpuist op je kin ..... en die fotograaf gaat juist die jeudpuist in het uitvergroot op de eerste foto zetten en er dan nog eens een opmerking in de tekst op gaat maken, geef nu toe ..... dit trekt toch op niets :evil:
    als ik een wagen zie met schade probeer ik die zoveel mogelijk te maskeren, het is al erg genoeg voor de wagen én voor de eigenaar dat die schade er is, laat staan dat je het op een site nog eens in de verf zet :bier:
    Goed bedoeld hoor, in de hoop dat je de ingeslagen ramptoerismeweg niet verder volgt ;)

  4. Profile pic
    NETHERLANDS eldoub  - 2009-10-13 at 23:48

    WHAHA mooie omschrijving met die puist :D Er zit wel wat in wat je zegt, maar hoe vaak zie je niet dat juist de schade wordt gebruikt als eerste foto? Bij de S8 laatste heb ik geprobeerd iets bijzonders te doen, vooral na het zien van de foto's van lyon1845 met de pon porsche in molenhoek, dat kon nu ook met die XK R-S. Ik spot met een compactcamera en leg vast wat ik tegen kom, soms heb je wat meer tijd dan de andere keer. En bij de foto's moet je dan toch wat kiezen, helaas mogen er maar 5 foto's op de site...

  5. Profile pic
    ThoMaster  - 2009-10-14 at 11:04

    Ik sluit me deze volledig aan bij the scottish! De eerste foto mag dan wel de schade tonen maar het is gewoon een lelijke foto, uiteindelijk gaat het op de site nog steeds over de fotografie van de exclusieve en soms mooie auto's! Ik moet eerlijk zeggen dat ik in gevallen als deze dan juist een beetje blij ben dat er maar 5 foto's op de site komen. Ik kan me verder volledig vinden in het voorbeeld dat de scottish geeft, als jou gezicht met een dikke puist op een website wordt gezet waar allemaal vrouwen je komen bekijken (is net als mannen op AG de auto's bekijken;)) vind je dat ook een beetje jammer lijkt me.
    De tip om de auto op zijn mooist neer te zetten op de foto's blijft staan, een apart detail kun je natuurlijk uitlichten. Schade is in mijn ogen geen apart detail en zeker niet de moeite waard om een aparte foto van te nemen, laat staan om deze als eerste foto te posten. Dat doet de auto geen eer aan zeg maar. Verder heb je vaak leuke spots en je kwaliteit van foto's is groeiende, doe zo voort!:bier:

  6. Profile pic
    Tjerk NL  - 2009-10-14 at 17:48

    En ik sluit me ook bij de heren Patrick en Thomas aan ^O^ Wel moet ik zeggen dat dit idd geen goedkope reparatie zal worden. Een achterpaneel is niet makkelijk te vervangen en al helemaal als je het in de originele kleur wilt, donkergrijs is erg zeldzaam op de 348.

  7. Profile pic
    marieke  - 2009-10-14 at 18:33

    ik vind het mooie foto's, wat een gezeik zeg of je n deuk wel of niet op de fot kan zetten.zegt meer over de rijkunsten van de eigenaar.

  8. This is not ok

More Ferrari 348 TB spots



Related news

Vote now for spot of the day