Spotdetails

Spotter hardstyler NETHERLANDS jeffrey_de_ruiter_photography
Spotted in Eemnes, Netherlands
Date 2020-02-14 15:48

Getuige het SVDD artikel van gister, is AG geen fan van snelweg foto's. Maar nu het nog mag schroom ik niet mijn dikke snelweg spotjes te uploaden. Ik heb vele duizenden euro's in apparatuur gestoken om goede kwaliteit te kunnen leveren. Hobby mag wat kosten. Hoop niet dat dat van me af wordt genomen. In ons kleine kikkerlandje ligt 2,5k km's aan snelweg. En zeg nou zelf. Het meeste zie je toch rijdend? Laten we nou niet het spotten gaan beperken tot de grote steden of hotspots zoals Laren. Ook daar zal je van een rijdende auto precies dezelfde hoeken hebben als een auto op de snelweg. Alleen je achtergrond is wat anders.

Auto details

Topspeed 340 km/u
Acceleration 0-100 km/u 2.85 s
Power 720 pk
Torque 770 Nm @ 3000 tpm
Weight 1280 kg

Comments on this spot


 1. Profile pic
  NETHERLANDS carspotterjvdl  -  2020-02-14 at 15:56

  al die autogespot regels slaan nergens op... 1 wazige foto tussen je spot en ze verwijderen het gelijk alsof dit een website is waar je foto's plaatst om goedgekeurd te worden. Of vinden ze het geen echte spot meer als er een wazige foto tussen staat?? het gaat toch om de spot en niet iedereen woont in Laren of Amsterdam, en niet iedereen heeft een camera van 1000 euro voor perfecte kwaliteit.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS R&M-spots  -  2020-02-14 at 15:57

  Wat een mega dik exemplaar zeg! En helemaal met je eens trouwens. Zou erg zonde zijn voor de snelwegspotters hier, die er veel plezier aan beleven en mooie spots uploaden.

 3. Profile pic
  Carkijker  -  2020-02-14 at 15:57

  Leuke combo

 4. Profile pic
  NETHERLANDS carspotterjvdl  -  2020-02-14 at 15:58

  En willen ze dat niemand meer iets gaat plaatsen op Autogespot? Ze vragen er gewoon om dat minder mensen deze website gaan gebruiken.

  Dikke spot en lekkere foto's trouwens!!

 5. Profile pic
  BELGIUM yggdrasil  -  2020-02-14 at 16:24

  Heerlijke spot, sws SVDD al!
  Je hebt gelijk hoor, als ze vinden dat er minder viewers naar de site toekomen heeft het ook er mee te maken dat ze plots de site premium maken, voorheen zag je mensen nog commenten die geen spots hadden. Ze hadden er plezier aan om gewoon alles te bekijken en niets te uppen, maar nu gaat dat niet meer, want wat heeft het voor zin dat je veel gaat bekijken als je toch maar 1 foto te zien krijgt.. De snelwegspots hebben vele mooie pareltjes opgeleverd en auto's die je zelfs nooit ergens stilstaand zult zien, dus mij lijkt het sneu mochten ze dit gaan afschaffen. Een beetje rekening houden met de doelgroep en gebruikers mag ook.

 6. Profile pic
  NETHERLANDS wessel1107  -  2020-02-14 at 16:42

  Lekker spotje en heerlijke plaatjes! Ik ga er niet van uit dat AG het snelweg spotten gaat verbieden, maar met alle veranderingen en regels van afgelopen tijd weet je het nooit. Het zou in ieder geval heel jammer zijn mocht het gebeuren

 7. Profile pic
  NETHERLANDS Bmw127  -  2020-02-14 at 17:00

  Heerlijke spot + spec!
  Ben het ook zeker eens met je, vind het juist leuk om de auto's rijdend te zien. Zeker als ik naar de foto's van jou en MercedesFreak kijk, qua kwaliteit kunnen er nog veel spotters wat van leren die de auto's stilstaand in de betere spotsteden spotten!

 8. Profile pic
  Yoeri_Carphotography  -  2020-02-14 at 17:34

  Ben het volledig met je eens maat!!! Dikke platen en Autogespot verpest het straks zelfs voor hun eigen site...

 9. Profile pic
  NETHERLANDS Daniël de Wit  -  2020-02-14 at 18:40

  Wat een heerlijke spot!

 10. Profile pic
  NETHERLANDS VBrnds  -  2020-02-14 at 18:57

  Heeeele dikke Pista!

 11. Profile pic
  NETHERLANDS Monaro  -  2020-02-14 at 19:16

  Prachtig uitgevoerde Pista! Erg strakke plaatjes weer jef! Voor mij svdd

 12. Profile pic
  NETHERLANDS Dave-Jan-Autogespot  -  2020-02-14 at 20:45

  Ik ben het wel deels met AG eens. Zijn tegenwoordig teveel spotters die alleen maar langs de snelweg staan en alles spotten wat los en vast zit ( In Amersfoort bijv.) Op zulke dikke spots klik ik altijd maar je spot ook een R8 langs de snelweg, dat vind ik persoonlijk weinig toevoegen met alle respect.

 13. Profile pic
  NETHERLANDS TheAndy  -  2020-02-14 at 23:06

  Dikke Spot

 14. Profile pic
  NETHERLANDS thomcarspotter  -  2020-02-15 at 00:12

  Lekkere spot en configuratie!

 15. Profile pic
  HUNGARY MercedesFreak  -  2020-02-15 at 05:52

  Toffe spot wel en bizar om een (nieuwe) 488 Pista in de winter te zien!
  -
  Ook heel gaaf om van de andere spotters te lezen, waar zelfs merendeels (á 90%), zelf niet eens langs/boven de snelweg staat en foto's maakt + uploadt. Dat toont juist aan dat alleen al bovenstaande spotters en AG fanatiekelingen de snelweg spots enorm waarderen. Dat is leuk om te lezen!
  -
  Want zeg nou zelf: Zo straks vanaf april t/m november zijn er weer enkele honderden spotters die naar Monaco gaan en dan - het zogenoemde AG woord - gaan "campen" bij het casino, Fairmont Hotel corner, bij het Fairmont beneden bij de tunnels, Cap 'd Ail, zo kan ik nog wel even doorgaan van de Zuid-Frankrijk hotspots en alle rijdende spots uploaden, waar telkens dezelfde achtergrond te zien is. Dat is exact hetzelfde als een snelweg spot. Zo zijn er meer steden waar dit gebeurd, zoals de Champs-Elysees in Parijs bijvoorbeeld.
  -
  Ik ben wel van mening dat er veel strenger naar kwaliteit gekeken moet worden van snelweg spots. En misschien is het een goed idee om dit in het leven te roepen: dat een snelweg spot geen SVDD kan/mag worden. Door een simpele vink bij het uploaden - "dit is een snelweg spot" en dat die automatisch niet kans maakt op SVDD.
  Ik upload nu ook de toffere en dikkere auto's, maar het is niet mijn doel dat het SVDD wordt. Ik vind het leuk om mijn spotlijst uit te breiden.

 16. Profile pic
  NETHERLANDS Matth99  -  2020-02-15 at 11:07

  Persoonlijk vind ik snelweg spots niet per sé iets stoms en verwijderd moet worden. Ik ben alleen van mening dat snelweg spotten gewoon makkelijker is om op één dag veel spots te krijgen en daardoor het vaker op autogespot komt. En bij meerdere snelwegspots zijn het gewoon wat simpelere auto's als een Porsche 911 en allerlei AMG's, M en RS versies. Het maakt mij niet uit dat deze spots weg gehaald worden, want die spots bekijk ik niet graag, maar zoals deze vind ik toch wel zonde als dat niet meer op Autogespot komt.

  In ieder geval is dit een dikke spot met mooie platen. Gefeliciteerd met je SVDD zolang het kan!

 17. Profile pic
  UNITED STATES OF AMERICA Jjrivero  -  2020-02-15 at 20:31

  Awesome spot and spec!

 18. Profile pic
  LucasH  -  2020-02-18 at 10:59

  Heb dit ook al onder de F12tdf van @MercedesFreak gespot, maar gezien het nog steeds mijn mening is bij deze nogmaals. Ben het eens met veel wat gezegd wordt. Vind het zelf zonde om snelwegspots niet toe te staan. Ik kies er niet voor om op die manier te spotten (wel eens geprobeerd maar toch niet mijn ding denk ik, en ik woon in Rotterdam waar genoeg te zien is) maar vind het wel vaak gave spots om te zien, zeker omdat @MercedesFreak en @hardstyler gewoon kwalitatief ontzettend goeie spots aanleveren met heerlijke foto's. Dat wil men gewoon zien. Ben het er wel mee eens dat er veel strenger op kwaliteit gecontroleerd mag worden, zeker bij snelwegspots. De spots waar @Dave-Jan-Autogespot het over heeft vind ik ook niets bijdragen, veel onscherpe foto's langs de snelweg in Amersfoort. Sowieso staat er veel troep op de site. Een hoop auto's zouden wat mij betreft niet spotwaardig hoeven te zijn, (Carrera's, Levante's etc), en wat kwaliteit betreft mogen we gewoon een stuk strenger zijn. Daarnaast ben ik net als sommige anderen hier nog van het tijdperk dat iedere auto slechts een keer in iedere stad geupload mocht worden. Het afschaffen hiervan heeft wel echt tot flink meer spul op de site geleid, mooie plaatjes maar ook veel troep. Daarom upload ik zelf nog steeds enkel sterspots.

  OT: een splinternieuwe Pista, wat ontzettend vet! En heerlijke foto's ook, zeker gezien het feit dat het al aardig donker was zo te zien. Heel lekker spotje en terechte SVDD!

 19. This is not ok

More Ferrari 488 Pista spotsRelated news