Spotdetails

Spotter hardstyler NETHERLANDS jeffrey_de_ruiter_photography
Spotted in Eemnes, Netherlands
Date 2019-12-03 18:52

Ook deze spot is ooit SVDD geworden, maar random verwijderd om mij het zwijgen op te leggen. Het wordt niet gewaardeerd dat ik elke dag actief spotjes kijk en de troep daar tussen meld. Middels het lukraak spotjes (SVDD) te verwijderen en een ban te geven is mij dit duidelijk gemaakt. Kinderachtig, want een fatsoenlijk gesprek is telkens onmogelijk gebleken. Ik ben zodoende ook gestopt met melden. Laat al die meuk met maar 1 foto, onscherpe foto's of foto's zonder achterkant maar lekker staan. Er is toch niemand die er om geeft, gezien spotjes die niet aan de regels voldoen dagenlang niet gemeld worden, noch verwijderd.

Auto details

Topspeed 320 km/u
Acceleration 0-100 km/u 3.70 s
Power 591 pk
Torque 650 Nm @ 6800 tpm
Weight 1735 kg

Comments on this spot


 1. Profile pic
  ITALY Matte spots  -  2019-12-03 at 18:58

  Cool find

 2. Profile pic
  NETHERLANDS JCS_carphotography  -  2019-12-03 at 19:03

  Dat slaat echt nergens op dat mensen dit rapporteren. Maar dat het dan ook alsnog verwijderd word slaat echt alles. Zonde.. Dit maakt AG wel echt een stuk minder leuk.

 3. Profile pic
  BELGIUM yggdrasil  -  2019-12-03 at 19:17

  Groot gelijk! Heeft vaak weinig zin en er zijn soms erg jaloerse of kinderachtige mensen tussen die je spots melden voor de belachelijkste redenen. Men zou beter de kritiek uiten in de comments en zo wetende dat er misschien iemand niet met de spot gediend is ipv achter het meldsysteem te schuilen.

 4. Profile pic
  UNITED STATES OF AMERICA Jjrivero  -  2019-12-03 at 19:21

  Great photos!

 5. Profile pic
  AUSTRIA MF Autospotting  -  2019-12-03 at 19:23

  Awesome spot!

 6. Profile pic
  NETHERLANDS JDR_25  -  2019-12-03 at 19:26

  Tof spotje!

 7. Profile pic
  NETHERLANDS joos straetmans  -  2019-12-03 at 19:32

  Wat mij betreft weer SVDD. En misschien is het een idee voor AG om de foto's die niet voldoen aan de criteria (onscherp, ontbrekende voor/achterkanten, niet interessant) uit te sluiten van de SVDD stemming. Maar dat vereist dan wel een aktief beheer van de site, en de eigen regels consequent toepassen. En dat gebeurt helaas niet.

 8. Profile pic
  NETHERLANDS jasper1  -  2019-12-03 at 19:44

  [@joos straetmans] Lijkt me een goed plan, ze hadden de mankracht doordat mensen zoals hardstyler constant spots bekeken/rapporteerde. Dit is gewoon gratis mankracht voor de site maar blijkbaar verpesten ze het voor zichzelf..

 9. Profile pic
  NETHERLANDS hardstyler  -  2019-12-03 at 19:53

  Uit de comments begrijp ik dat mijn verhaal onjuist geïnterpreteerd wordt. Voorheen melde ik alles wat van slechte kwaliteit was, onjuiste benaming had of wat dan ook. Gezien het grote aantal spots die ik meldde werd dat niet gewaardeerd.
  Ze hebben wel eens aangegeven dat ik te veel meld en ook dat ik spots meld waar in hun ogen niks mee is. Maar gezien AG totaal inconsequent is kan je daar niks mee. Voorkantje/achterkantje in een grote stad van een niet heel unieke auto zal gewoon verwijderd moeten worden. Doe maar wat moeite voor je foto's.
  Uiteindelijk heb ik een ban voor een week gekregen en bleek dat er lukraak spots van mij waren verwijderd. Puur om mij te irriteren. Maar goed. Eindstand is dat er nu veel meuk op de site komt want gewoon blijft staan. Ik vind het gezegend.
  Destijds waren ze wel maar wat blij met mijn enorme bijdrage aan het invullen van de gegevens, met kenteken, kleur etc.
  @jasper1 [@joos straetmans] @yggdrasil @JCS_carphotography

 10. Profile pic
  NETHERLANDS LucasH  -  2019-12-04 at 10:23

  Vervelend om te lezen dat het weer zo moet lopen. Vind het juist enorm waardevol voor de site dat mensen actief spots melden. Als dat er te veel zijn, jammer voor de crew dan maar iets meer gemelde spots checken. Ben het met je eens dat er veel te veel meuk op de site verschijnt. Ga zelf denk ik wat vaker proberen door de dagelijkse upload heen te gaan en troep aan te geven. Is uiteindelijk toch het best voor de site. Ben ook wel benieuwd hoe je erachter kwam dat deze spot verwijderd was? Of kreeg je wel zo'n mailtje ervan?
  Anyways, vind het wel echt een ontzettend toffe spot! Vond ik toen ook al, maar het blijft een heerlijke Roadster. Ben benieuwd of deze inmiddels op gele platen rond rijdt, zou top zijn!

 11. Profile pic
  NETHERLANDS hardstyler  -  2019-12-04 at 18:45

  @LucasH Ik had een mail gekregen met de tekst "je hebt weer een prima spot gemeld onder kwaliteit - graag mee stoppen" en "je blijft maar doorgaan met ladingen spots melden waar niks mis mee is - graag geen spots meer melden onder kwaliteit".
  Maar naast kwaliteit heb ik een keer alle 964 Carrera RS 3.8's nagelopen en de nepperts gemeld. Waarvan ik dus zeker weet waarvan ze nep zijn. Zijn niet verwijderd. En als je dan vraagt waarom krijg je het volgende loze antwoord "We vinden het een beetje gek dat na al die jaren deze ineens nep zouden zijn. Dus we laten ze even staan ter beoordeling van andere deskundigen."
  Terwijl ik aangeef waarom ze nep zijn. De crew wel heel niet geholpen worden heb ik het idee. Vind het wel gezegend. Ga er geen moeite meer aan besteden om enkel frustratie te krijgen.

 12. Profile pic
  NETHERLANDS YGXVD  -  2019-12-04 at 19:22

  2 weken terug werd mijn spot van een GT3RS ook zomaar verwijderd.. De spot stond al meer dan 2 maanden online. Het raarste was nog dat het een FotoShoot was en zover ik weet mogen dat soort dingen gewoon op de website staan. :/

 13. Profile pic
  NETHERLANDS YGXVD  -  2019-12-04 at 19:24

  Oh ja en ik heb pas een 2020 C63s geupload en autogespot heeft dat terug veranderd naar een 2018 model. Ik heb me eigen spot al denk 20x gemeld ( verwijderen en naam veranderen) maar er word niks mee gedaan. Ik heb ze ook al een mail gestuurd en via instagram/facebook benaderd maar reageren is volgens mij heel erg moeilijk voor die achterlijke mensen.

 14. Profile pic
  NETHERLANDS VBrnds  -  2019-12-04 at 19:31

  Ja heb ook zo vaak gezeik met de mensen van AG. Ze kunnen echt geen normaal gesprek voeren en zetten zonder uitleg zo een ban op je account. Best raar dat ze zo raar doen want de site gaat steeds meer achteruit als ik de views per spot mag geloven.

 15. Profile pic
  NETHERLANDS PatrickC  -  2019-12-04 at 23:00

  Ik heb ook ontzettend vaak gezeik met de crew. Het verhaal van 'geen voorkant/achterkant foto' is een regel die de AG crew op een random tijdstip ooit eens ingevoerd heeft en sinds die tijd alle spots onder kwaliteit verwijderd, echter alle spots die van vóór die tijd op de site staan, mogen blijven staan. Het 'spotjes verwijderen om je te irriteren' herken ik. Ik kan er echter niks mee, en laten we er ook maar over ophouden, voordat je het weet hebben we weer een ban omdat we de discussie aangaan. :-)

 16. Profile pic
  UNITED STATES OF AMERICA OPspotters  -  2019-12-05 at 06:36

  Awesome! Congrats!!!!

 17. Profile pic
  NETHERLANDS VanPersie  -  2019-12-05 at 09:24

  Hier moet ik toch even voor inloggen.

  Wat een kutsite is dit ook geworden. Dicatuur ten top hier.

  Een jaar of 5 geleden was het nog hier leuk. Gezellig. Toen het nog echt waarde had om te spotten. Ging met een aantal (ex) spotters lekker op pad (Spotterscrew Venlo red.) en vervolgens voor mezelf weer (Road Runner)

  Maar wat deze site voor ommekeer heeft gemaakt in negatieve zin, is echt niet te omschrijven.
  Crew ban me maar, zo zielig zijn jullie onderhand wel. Hardstyler, blijf lekker deze mooie foto's vooral plaatsen en laat je vooral ook goed horen. Deze site kan echt niet meer

 18. This is not ok

More Mercedes-Benz SLS AMG GT Roadster Final Edition spotsRelated news