Spotdetails

Spotter the scottish
Spotted in Zedelgem, Belgium
Date 2010-03-02 19:25

Ik was mijn rijbewijs gaan inleveren in Brugge, het zal dus 14 dagen wat kalmer worden in de spots. Na op de terugwag wat volle parkings afgezocht te hebben, zonder één spotje, kwam ik deze bekende Oostenaar tegen aan de afrit van Loppem

Auto details

Topspeed 293 KM/H
Acceleration 0-100 KM/H 4.80 s
Power 355 hp
Torque 400 Nm @ 4600 RPM
Weight 1495 kg

Comments on this spot


  1. Profile pic
    CitroTjerk  - 2010-03-03 at 12:07

    Rijbewijs inleveren? Tegen de lamp gelopen? :evil: Erg jammer natuurlijk, maar de foto's zijn er niet minder om, vooral de vierde is erg lekker ^O^

  2. Profile pic
    Thomaster  - 2010-03-03 at 13:28

    Ja patrick, verklaar je nader!:+
    Voor een Porsche ben ik verbaasd over de foto's die je er van genomen hebt!;)
    De eerste is absoluut niet mijn ding, veelste scheef en ik mis ook wel wat aan scherptediepte. Volgens mij is alleen de ruitenwisser scherp en die vind ik nu niet zo speciaal haha!
    Daarna komen wel drie foto's vna de hele auto, dat zie ik niet vaak bij je!:P De laatste van die drie is overigens zoals Tjerk ook aangaf wel de mooiste! (Al meen ik wel een waas over de foto te zien)
    De laatste is dan weer wel echt een foto die jou enigzins typeerd!^O^ Prachtig scherp op de spiegel en ondanks de DoF een heerlijk in beeld gebracht lijn van de heup van deze wagen!:bier: Het z/w doet het goed hier overigens!;)

  3. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2010-03-03 at 15:04

    :evil: stoute jongen geweest hee :evil:
    een jaartje geleden gepakt met 0,67 in het bloed, voor een getrainde horecamens zelfs niet beneveld maar toegegeven te hoog voor de arm der wet en daar leg ik me eerzaam bij neer, zoals in elk spel zijn er nu eenmaal regels en ik kende die van voordien. Onmiddellijk bij de overtreding mijn rijbewijs al 15 dagen kwijtgeweest, de uitspraak is er inmiddels met 1 maand, dus nu de resterende 15 dagen :P
    Over de foto's: de wagen is van een bekende van me, wordt heel intensief gebruikt en heeft her en der dan ook wat schade. Bij veel genomen details was die te duidelijk en gezien ik de wagen eer wou aandoen heb ik me braafjes bij de minst schadebelichtende gehouden ;)
    Kwam daarbij dat de zon heel vervelend stond, kan je zien aan de lange en diepe schaduwen :P
    De eerste is een probeersel en eigenlijk vind ik die diagonaallijn niet mis, is eens wat anders zeker als je weet dat ik anders bijna nooit wagens schuin plaats.
    De "waas" op 4 zal ook wellicht met de lage tegenzon en de nodige nabewerking te maken hebben, maar toch leuk dat jullie hem goed vinden.
    En de laatste, ik ken zelfs DoF niet, zoals je weet zijn al mijn foto's slechts primair bewerkt met contrast, helderheid, scherpte en verzadiging, meer niet :bier:
    Ik had nog wel de 5-spiegelreflectie maar die is al zo gekend .... het mag ook eens wat anders zijn.
    Hartelijk dank Tjerk en Thomas ^O^

  4. Profile pic
    CitroTjerk  - 2010-03-08 at 10:45

    DoF staat voor Depth of Field (of Depth of Focus), in nederlands is dat scherptediepte :bier:

  5. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2010-03-10 at 15:14

    hahahahaha thx voor de info Tjerk, ik dacht dat het weer zo'n ingewikkeld en realiteitsverkrachtend bewerkingstruukje was waarmee ik weiger te werken, maar achteraf gezien, met je uitleg, vrij logisch :bier:

  6. This is not ok

More Porsche 997 Carrera S MkI spots



Related news

Vote now for spot of the day