Spotdetails

Spotter Scaglietti
Spotted in Oostende, Belgium
Date 2009-09-26 17:08

Prachtige Porsche, en hopelijk vinden jullie dat van de foto's ook zo. Ben zelf aangenaam verrast door het resultaat.

Auto details

Topspeed 295 KM/H
Acceleration 0-100 KM/H 4.70 s
Power 385 hp
Torque 420 Nm @ 4400 RPM
Weight 1570 kg

Comments on this spot


  1. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2009-09-26 at 18:42

    jij spot daar nogal regelmatig eens iets hee, en als ik me niet vergis bijna altijd Porsche ;)
    inderdaad weer een hele mooie deze Porsche, maar de foto's kunnen me niet zozeer bekoren, hoofdzakelijk omwille van de belichting. Okee het is niet makkelijk zo in volle zon, maar er bestaan middeltjes tegen en die zou je eens moeten uittesten ;)

  2. Profile pic
    BELGIUM Scaglietti  - 2009-09-26 at 18:55

    Ik heb daar toch al een 997 GT3, Carrera S, Maserati Gran Turismo en deze gespot. En ja de foto's, ik ben daar anders wel zeer tevreden over. Natuurlijk is er die middagzon, maar ja. Bestaan daar anders filterkappen hiervoor of ligt het gewoon aan mijn instellingen? Mocht het aan mijn instellingen liggen, hoe noemt die functie, mijn boekske is niet al te overzichtelijk. ;)

  3. Profile pic
    BELGIUM Scaglietti  - 2009-09-26 at 19:04

    Maar hetgene dat ikzelf vooral mooi vind aan deze foto's dat zijn de compositie's. Foto 1 is zo minimalistisch, juist die koplamp, de lijnen van de kofferbak en die paar masten van de schepen. Foto 2 vind ik eigenlijk ook wel tof net zoals foto 3. Maar ja ieder zijn mening en smaak e. Eerlijk gezegd ben ik het gewend om met zo'n verlichting te werken en het stoort mij eerlijk gezegd niet. Veel foto's hier op autogespot geven zo'n fake-gevoel weer van de realiteit. Het is alsof met al dat onderbelichten heel de boel gewoon niet echt lijkt te zijn. En er zijn er veel die dan moeten vechten tegen ruis op de foto's. ;)

  4. Profile pic
    arie  - 2009-09-26 at 19:22

    Waarom zetten jullie in godsnaam altijd van die wannabee-professionele commentaar onder de spots? Jullie zijn gewoon jezelf aan het opkrikken. De foto's zijn meestal niet slecht op zich, daar niet van, maar er wordt altijd iets achter gezocht dat er meestal niet is. Bekijk die foto's nu eens gewoon en vergelijk ze eens met een GSM-spot van een Porsche; geen verschil, de kwaliteit achterwege gelaten.
    en @ Scaglietti; een Porse an sich is zelf gemaakt om minimalistisch en mooi te zien, daarom is die foto van die koplamp gewoon niet meer of minder minimalistischer dan het totaalbeeld ervan.

  5. Profile pic
    BELGIUM Scaglietti  - 2009-09-26 at 19:32

    Simpelweg ik heb in het middelbaar toegepaste beeldende kunsten gevolgd. Ik deed niets anders dan zulke commentaar te geven op kunstwerken en andere genres. Ik moest dat doen of ik kreeg geen punten en nu zit dat gewoon in mij. Een schilderij van Durer ga je toch ook gewoon niet zeggen van schone kleurtjes? En van dat minimalisme, Ik heb het niet alleen over de Porsche zelf, het is de achtergrond. Een heel verschil met bv. spots uit londen waar op elke achtergrond al die gebouwen en een menigte rondloopt.En als een mens al niet mag tevreden zijn over zijn eigen foto's, dan weet ik niet wat ik hier dan nog te zoeken heb. Autogespot is voor mij niet 5 fotokes maken en that's it.:we:

  6. Profile pic
    NETHERLANDS AnshoB  - 2009-09-26 at 19:40

    arie.. diepe zucht tegenover jou jongeman..
    zullen we het maar houden op een kwestie van jaloezie?
    ik zie niemand dit soort foto's maken met een mobiel, ook niet als de kwaliteit achterwege houdt. qua contrast, scherpte, kleuren en vooral groothoek/inzoomen zijn GSM's heel anders. hoef ik hopelijk niet nog uitgebreider uit te leggen?
    Foto 1 vind ik een plaatje.. mooi gekozen hoek, lekker fijn contrast en kleuren. en tja.. ik hou van details!
    3 heeft ook goed uitgepakt door de belichting op de auto. achtergrond is weer wat minder.
    overige foto's vind ik nietzo interessant, vooral door de gekozen hoeken.
    overal een erg nette spot! :)

  7. Profile pic
    ThoMaster  - 2009-09-26 at 22:44

    Helemaal eens met Ansho in deze!
    Over de foto's:
    De 1e is erg mooi!
    De 2e ben ik niet zo'n fan van, de hoek doet me niets.
    De 3e is een erg leuke hoek maar de auto staat er iets te krap op naar mijn idee.
    De 4e is niet zo speciaal maar laat zien dat het het type is dat je aangeeft. ;)
    De 5e heeft wel iets door het logo in de achterruit en het stukje interieur wat te zien is maar doet me verder ook niet zo heel veel.
    Maar uiteindelijk heb ik over deze spot toch meer te zeggen als over 80% van de overige spots op de site;)

  8. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2009-09-26 at 22:47

    arie toch, ik denk niet dat iemand hier ook maar de bedoeling heeft om wannabee-professioneel te doen, maar al dat commentaar van gewoon "goede foto's" of "nette foto's" of alleen maar " :r", zeg nu eerlijk, daar heb je toch niets aan als je niet weet waarom !!!
    als je in iets wil vooruitgeraken moet je je eigen indrukken leren verwoorden, en gelijkgezinde kameraden vinden die hetzelfde willen doen met jouw resultaten.
    Maar als het je stoort moet je het helemaal niet lezen hee, sla het dan gewoon over ;)
    ik vind het in elk geval knap om te kunnen brainstormen met andere spotters, en bij deze wil ik hen ook bedanken ervoor ^O^

  9. Profile pic
    arie  - 2009-09-27 at 21:57

    Kijk voor zoiets heeft men nou MSN uitgevonden, Facebook, enzoverder.
    en @ AnshoB
    Jaloezie is een standaard antwoord zonder nadenken hierop, met zoiets hoef je niet af te komen.
    Het gaat hem niet om de kwalieteit, maar om het verdere gekakel hierna. De kwaliteit hiervan vind ikzelf goed, wat ik irritant vind is dat als iemand dezlefde foto's maakt met een GSM hij tenminste niet van die reacties krijgt, terwijl hieer gewoon vanalles wordt bijgedacht qua compositie, enzoverder, hierover kan je ook nadenken met een GSM. Maar daar reageren jullie natuurlijk niet op.
    Waarom?

  10. This is not ok

More Porsche 997 Targa 4S MkII spots



Related news