Spotdetails

Spotter Mauro82
Spotted in Budapest, Hungary
Date 2023-08-10 22:26

Camera

Camera model SM-G998B
Aperture f/1.8
Shutterspeed 1/40 sec.
Focal length 6.7 mm

Auto details

Topspeed 306 KM/H
Acceleration 0-100 KM/H 4.70 s
Power 457 hp
Torque 556 Nm @ 5000 RPM
Weight 1780 kg

Comments on this spot


  1. Profile pic
    HUNGARY mufracsek  - 2023-08-10 at 22:30

    Not a DB7 Vantage, but a Vanquish.

  2. Profile pic
    HUNGARY terdikbt  - 2023-08-11 at 08:45

    Kedves @Mauro82, tegnap válaszoltam neked a megkeresésedre @Pheemartin GTAm spotja alatt, de Martin sajnos annyira egyenes ember, hogy kitörölte a kommenteimet, utána pedig instán privátban kezdett el zaklatni, hogy én mégis mit képzelek magamról, hogy szóvá teszem az event spotját és hiába kommentelek újra alá úgy se járok sikerrel, mert ki fogja törölni. Ezek után az eredeti kommentem azon része, hogy semmi bajom Martinnal értelmét vesztette, de azt a hozzászólásom most változtatás nélkül közlöm a következő kommentemben:

  3. Profile pic
    HUNGARY terdikbt  - 2023-08-11 at 08:45

    "Kedves @Mauro82 Martinnal semmi bajom, csak megkértem tartsa be az oldal szabályait. Úgy gondolom senki sincs arra rászorulva, hogy illegál spotokat rakjon az oldalra, de ha valaki mégis attól érzi magát nagyobbnak, hogy egyre több a csillaga, vagy titkon olyan spotokat tesz fel amiknek amúgy semmi keresnivalója az oldalon ott vannak bajok. És mielőtt gyökereznél meg buziznál nézz magadba és gondolkozz. Ha én azért vagyok gyökér meg buzi, mert megkérek valakit mindenféle negatív megjegyzés vagy trágárság nélkül, hogy tartsa be a szabályokat, akkor mi lehetsz te aki saját szavaid szerint is arra bíztatsz másokat, hogy próbálkozzanak csak az illegál spotok feltöltésével. Konkrétumokat nem írok, de el lehet képzelni milyen megjegyzések jönnének ha én azért gyökér meg buzi lettem.
    Ahogy korábban is írtam párszor, a szabályok elég egyértelműen le vannak írva, az adminok igaz kreatívan kezelnek ezt-azt, de azért vagyunk emberek, hogy tudjuk magunktól mi az ami belefér meg mi az ami nem. Jobb lenne ha a kulturált spoterkedés eszméit terjesztenéd és nem arra bíztatnál másokat hol csalhatnak. Lehet akkor az út mellől se küldenék el az embereket a kékek a téren."

  4. Profile pic
    HUNGARY terdikbt  - 2023-08-11 at 08:46

    Feléd pedig még annyival egészíteném ki a dolgokat, hogy a csalásra buzdítás és a mások háta mögött fikázására felhasznált időd fordítsd arra, hogy megismerd az autótípusokat. Lehet akkor Vanquish lenne a Vanquish és nem DB7 Vantage.

  5. Profile pic
    HUNGARY PETYA  - 2023-08-11 at 08:54

    Se írni, se olvasni, de még beszélni sem tud, mit vársz tőle Botya??

  6. Profile pic
    HUNGARY Mauro82  - 2023-08-11 at 09:11

    Kedves @terdikbt én nem b*ziztalak soha. Csak annyit mondtam Martinak, hogy töltse a first spotokat. Neked is azt kéne tenni inkább, hogy spotolos ide mint, hogy mások spotjaival foglalkozol. A kékek csak vétlen autósokra vadásznak a térren minket le se szarnak már. ?

  7. Profile pic
    HUNGARY terdikbt  - 2023-08-11 at 14:05

    @Mauro82 lépj be instán a #liveupload csoportba, görgess vissza 08.10. 15:10 magasságába és olvasd el az írásod. Maga az egész üzenet egy beleszarás ezzel a szabálytalanságra buzdításal, és ott van a buzizás is. Ilyen környezetbe egyszerűen felesleges tölteni ahol csak a mennyiség számít, grátiszban itt vannak a szabályokat leszarók meg az adminok akik elég érdekesen dolgoznak. Más spotjával meg csak akkor foglalkozok ha az oldal szabályainak nem felel meg. Mindenre azért nekem sincs kapacitásom. És a poén, hogy nem is én reportoltam Martin spotját, mire kommenteltem alá már rajta volt. Szóval nem én vagyok az egyetlen ilyen, max hangosabb vagyok a többieknél.

  8. Profile pic
    HUNGARY VesuvioOsloBrewster  - 2023-08-11 at 16:31

    @terdikbt Sajnos a kultúrált spotterkedés mauro-tól és a társaitól szinte kifejezhetetlenül messze áll, sohasem fogják megérteni, hogy hogyan is kéne ezt a hobbyt csinálni. Mauro azért nem, mert nem tudja felfogni sem, a többiek meg azért nem, mert az óriási ego miatt azt hiszik tőlük kéne tanulni másoknak, és nem fordítva. A hazai spotter társaság nagyobbik része egy pöcegödör, amin már nem lehet változtatni.

  9. Profile pic
    HUNGARY Mauro82  - 2023-08-12 at 00:05

    @terdikbt a gyökér szót használtam a liveuplodba görgess te vissza. ?


    @VesuvioOsloBrewster mutasd meg a kulturált spotolást. ☺️ Kezd el azonnal tölteni a first spotokat az AG-ra.

  10. Profile pic
    HUNGARY terdikbt  - 2023-08-12 at 22:11

    @VesuvioOsloBrewster Én azért reménykedek benne, hogy ha csak pár ember fejében aki olvassa ezeket valami szikra kipattan, hogy hmm van ebben valami, már úgy vagyok vele megérte. Igazából sok időt nem vesz el az életemből, wc-n ülve amúgy se tudok nagyon mást csinálni.

    @Mauro82 Nem vagyok benne a csoportban, így nem tudok visszagörgetni. Több helyről kaptam screenshotokat, abban azt láttam hungarian_supercar_spotters (aki ha jól tudom te vagy) írt egy ilyet:
    "Tudom. De ha nem látszik, hogy találkán készültek a képek akkor lehet mert ha ez a buzi Botond nem jelenti akkor adminok nem szedik le. Több srácnak is én mondtam, hogy próbálkozzon csak"
    Ezelőtti hozzászólásodban valóban csak a gyökér szót használtad, csak ugye jött egy következő is.
    Spot feltöltésnél meg nem a first kellene legyen a mérvadó hanem a minőségi, megfelelő mennyiségű képek. Felettébb sok spotot látni mostanság itthonról 3db képpel, amiknél ráadásul 2 szög ugyanaz. Fura mód ezek maradhatnak, de pl egy Superamerica 7db képpel 2 eltérő helyről 3 szöggel nem.

  11. Profile pic
    HUNGARY Mauro82  - 2023-08-13 at 00:09

    @terdikbt elvileg 5 kép különböző szögekböl kell az AG-nak. Akiket ismerek szóltam, hogy figyeljenek erre.

  12. This is not ok

More Aston Martin Vanquish spots



Related news

Vote now for spot of the day