Spotdetails

Spotter the scottish
Spotted in Jabbeke, Belgium
Date 2010-03-02 20:05

Mijn allereerste S8, in combo met mijn eerste R8 en een Panamera S, 3 Duitse testrijders met heel wat apparatuur op de passagierszetel, zalig jobje

Auto details

Topspeed 250 KM/H
Acceleration 0-100 KM/H 5.10 s
Power 450 hp
Torque 540 Nm @ 3500 RPM
Weight 1940 kg

Comments on this spot


  1. Profile pic
    BELGIUM Scorpion  - 2010-03-02 at 22:57

    Dik! Dat is een serieuze gps wi dadde... :P
    Btw, Dolfke aan de pomp?

  2. Profile pic
    ThoMaster  - 2010-03-02 at 23:27

    Gave spot Patrick!^O^ Ongelooflijk dat dit je eerste S8 pas is, kan het me amper voorstellen haha!:bier:
    De foto's vind ik niet zo heel inspirerend eigenlijk, voor jou doen!:+
    Wel vind ik de reflectie van de R8 in de S8 op de eerste plaat heel gaaf!^O^
    Weet je ook wat ze aan het testen waren?

  3. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2010-03-03 at 12:08

    @Scorpion
    jahoor daar is dolfje, toen ik van Brugge terugkwam (zonder rijbewijs :'( ) had ie dorst en ik twijfelde nog of ik in Jabbeke zou tanken of doorrijden tot Oostende, ben blij om voor het eerste gekozen te hebben :bier:
    @Thomas
    jahee, niet te geloven dat ik in mijn spotjaar nog nooit een S8 of een R8 tegengekomen was, maar ik heb de indruk dat die in Nederland veel frekwenter voorkomen dan hier bij ons, en als je dan aan een kuststad spot heb je ook maar een halve actieradius want in de zee zit niet veel spotwaardigs :bier:
    Over de idd voor mijn doen mindere foto's is er het volgende wat je moet weten:
    toen ik aankwam was ik echt uit het dolle heen met mijn eerste R8 en had de S8 zelfs eerst niet zien staan. Pas toen ik de voorkant begon te trekken zag ik de V10 op het spatbord van de wagen ernaast en besefte ik dat het (ook mijn eerste) S8 was. Ongeluk bij geluk, mijn camera begon te haperen: de spiegel bleef hangen, en steeds de melding "camerafout" op het schermpje. De camera af- en aanleggen was niet voldoende, ik moest steeds de batterij uithalen, en dan nog kon er 1 nieuwe foto bij of zelfs nog niet :P
    Daarom dat ik op safe moest spelen, elke foto moest erop zijn, en om dezelfde reden heb ik enkel maar de R8 die wegreed, daarna blokkeerde de camera constant.

  4. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2010-03-03 at 12:08

    Na deze reeks ben ik in alle staten naar de camerawinkel gereden, waar ze na heel wat testen uitkwamen op een slecht contact op de bajonetsluiting van de lens. Of dat de echte oorzaak is zal de toekomst moeten uitwijzen, vanaf dan heeft ie het in elk geval niet meer gedaan :P
    Bedankt voor jullie reacties ^O^

  5. Profile pic
    CitroTjerk  - 2010-03-03 at 12:25

    Haha ik kan het me ook maar lastig voorstellen dat het pas je eerste is! Hier word je er echt mee doodgegooid, ik schat het exemplaren wat in de omgeving rond mijn woonplaats rondrijdt op 20 :P Foto's zijn iets minder maar ik snap het volkomen dat je alleen maar oog had voor de R8, en erg zonde van je camera uiteraard, je hebt wel het ongeluk dat er in jouw handen veel kapotgaan :{ De mijne deed gister ook heel raar, het diafragma kon niet ingesteld worden en er kwam steeds een error, hij deed het alleen als ik steeds de geheugenkaart en batterij eruit haalde en er weer in deed...

  6. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2010-03-03 at 12:56

    @Tjerk
    ja resetten heet dat hee, dat is ook wat ik constant bij de mijne moest doen, maar zelfs dat hielp op de duur niet meer :P
    probeer misschien ook eens hetzelfde zoals ze bij mij gedaan hebben: lens eraf nemen en de contactjes zowel aan de body als aan de lens mooimaken :bier:

  7. Profile pic
    Thomaster  - 2010-03-03 at 13:21

    Over de camera problemen:
    Ik heb van beide zaken last gehad als ik langere tijd met de camera buiten liep toen het vroor! Ik dacht dat het de kou was maar hij deed het binnen ook wel eens op een gegeven moment!:{ Ik ben er achter gekomen dat als ik een heel klein beetje aan het objectief probeerde te draaien terwijl deze gewoon op de body zit dat deze problemen stopten. Dat het een slecht contact tussen lens en body is kan dus kloppen!
    Tjerk: Bij mij kreeg ik ook [ERROR] op de display boven op de camera en werd het diafragma een onreële waarde! Nu heb ik een Nikon en jij een Canon maar het lijkt hetzelfde probleem. Ik heb er in ieder geval geen last meer van sinds het weer wat warmer buiten is en nadat ik merke dat wat beweging aan de lens hielp!

    Patrick:
    Ik denk dat je in je kustplaatsje toch meer 'rijke' mensen trekt als in een klein dorpje in een uithoek van Nederland, of de binnenstad van een stad zonder echt specifieke bijzonderheden (zover ik weet)! ;)

  8. Profile pic
    KEVV  - 2010-03-03 at 13:58

    Wat zijn al die computerdingen aan de passagierskant?
    Is dit een testmuledinggevalobjects ofzo?

  9. Profile pic
    NETHERLANDS brabus  - 2010-03-03 at 17:37

    zo wat een bende in die auto:P

  10. Profile pic
    CitroTjerk  - 2010-03-05 at 12:47

    Thanks voor de tip van de lens verdraaien Thomas, als ik het nog eens heb zal ik het eens proberen. Bij mij verscheen er 'Err 01' op het display en stond het diafragma opeens op 0.0. Maar aangezien we idd verschillende merken camera's hebben lijkt me het hetzelfde :bier:

  11. This is not ok

More Audi S8 D3 spots



Related news

Vote now for spot of the day