Spotdetails

Spotter CitroTjerk
Spotted in Baarn, Netherlands
Date 2009-08-19 17:46

Stond er leuk voor. Vriendelijke eigenaresse ook!

Auto details

Topspeed 250 KM/H
Acceleration 0-100 KM/H 5.00 s
Power 400 hp
Torque 553 Nm @ 350 RPM
Weight 1665 kg

Comments on this spot


  1. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2009-08-20 at 21:36

    woehaaaaa, prachtig weeral die foto's, niet één standaardfoto ertussen en alle 5 super gelukt ^O^
    Je bent duidelijk op zoek om je grenzen te verleggen en de kwaliteit op te krikken, en ...... je slaagt er fantastisch in ^O^
    eigenlijk wel zielig om te zien dat deze spot zo weinig bekeken wordt, niettegenstaande de kwaliteit ervan zo hoog ligt. Bewijst nog maar eens dat het merendeel hier op de site enkel uit is op kicks van hoe dikker hoe liever, en daar bij lak hebben aan kwaliteit .... geef mij maar veel liever deze spots dan een Veyron kweetniethoedik met als je geluk hebt standaardfoto's en meestal nog minder.
    Prachtig bezig Tjerk, je wordt gevolgd ^O^

  2. Profile pic
    Tjerk NL  - 2009-08-20 at 22:33

    Wauw, heel erg bedankt, dit zijn de reacties die ik graag lees!! :D

    Inderdaad ik ben er goed op uit om eens grenzen verder te leggen. In mijn vakantie heb ik wel heel veel diks gezien, maar wegens weinig tijd bij de meeste niet erg bijzondere foto's kunnen maken. Nu ik weer terugben ga ik hard op zoek naar originele ideeën voor foto's, leuk om te lezen dat het bevalt!

    Tjahh, weinig bekeken inderdaad. Zo gaat dat hier he, het merendeel komt óf om de Veyrons en McLarens te zien, óf ze platen dit soort auto's niet meer wegens niet boeiend genoeg. In kan niet anders zeggen dan dat ik het diep met je eens ben. Soms heb je van die uberspots met reacties van jahhhh dit is dik jwz jonge! En dan maken ze snel 2 kiekjes met een telefoon. Best als dat je hobby is maar op AG hoeven we het niet te zien. Ik zie ook veel liever de ondergewaardeerde spots met mooie fotos :bier:

    grtz!

  3. This is not ok

More Jaguar XJR spots



Related news