Spotdetails

Spotter CitroTjerk
Spotted in Bosch en Duin, Netherlands
Date 2009-08-21 23:54

Mega M6 met dit bodykitje. Een tijdje geleden heb ik de eigenaar in Laren gesproken, er is echt heel veel aan deze auto verandert. Sorrie voor de ruisfoto's, het was al aardig laat...

Auto details

No specifications known. Add specs for this car

Comments on this spot


  1. Profile pic
    BELGIUM the scottish  - 2009-08-22 at 16:13

    ruis ruis, waar is die ruis, een ietsiepietsie onscherpheid misschien in de derde en de laatste maar overigens heel net hoor.
    en met je uitlaatfoto's ben je ook goed bezig, deze is bijzonder knap, alleen mis ik helemaal bovenaan, iets rechts van het midden, de hoek van de reflecties. De Bumperuitsnijding staat er volledig op maar in de refleccties mis ik een millimetertje ;)
    hahahaha en vergelijk deze schemerdonker-reeks maar eens met die van een jaar geleden ..... en nogmaals het ligt echt niet alleen aan je camera hoor ^O^

  2. Profile pic
    Tjerk NL  - 2009-08-22 at 17:19

    Tjahh ik stond zelf in de reflectie op de vierde, daarom heb ik hem zo krap uitgesneden. Ik heb helaas niet zo veel foto's gemaakt, dus het moest maar zo... :tong:

    Dat het niet aan de camera ligt snap ik volledig, ik vind dat ik de afgelopen tijd ook veel vooruitgang heb geboekt, ookal zijn de foto's bij die Phantom wel érg haastig genomen.

  3. This is not ok

More BMW Hamann M6 E 63 Coupé spots



Related news